Skip to content

Manege Beukers

Manege Beukers, een van de modernste maneges in Noord-Holland, is geopend sinds november 2005. Het moderne en vooral functionele bedrijf, gelegen in Oudkarspel en grenzend aan het recreatiegebied Geestmerambacht, biedt ruimte aan 136 pony’s en paarden die gestald worden in zeer royale stallen van 3 x 3,5m.

Een buitenbak van 45 x 100m biedt veel ruimte voor training. In de grote overdekte binnenhal van maar liefst 30 x 100m kan bij alle weersomstandigheden gereden worden. Verder bieden de weilanden rondom de gebouwen volop gelegenheid tot weidegang. Manege Beukers is een door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) goedgekeurde stal met vijf kwaliteitssterren. Wij zijn in het bezit van het unieke Certificaat Veilig Paardrijden van het Nederlands Keurmerkinstituut.

Een ultramoderne overdekte stapmolen, paddocks en een longeercirkel staan ter beschikking van de klanten van Manege Beukers. Voor de bezoekers is er een sfeervolle kantine met zowel zicht op de buitenbak als op de binnenhal.
Kortom, het hippische adres voor al uw wensen. Dit is een ultramodern, functioneel bedrijf in een prachtige omgeving.

Producten van Manege Beukers

Geen producten bij dit bedrijf

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*