Skip to content

KNEGT: een begrip in de internationale paardensport

Thema: Mechanisatie, Stal bouw en onderhoud, Transport

KNEGT: een begrip in de internationale paardensport

Thema: Mechanisatie, Stal bouw en onderhoud, Transport

KNEGT bestaat nu al meer dan 17 jaar en in deze periode zijn de tractoren van KNEGT een begrip geworden in de internationale paardensport. De KNEGT tractoren zijn dan ook op bijna alle continenten te vinden. Het is dan ook niet zo gek dat KNEGT official partner is van het KWPN. Naast de Compact tractoren heeft KNEGT ook een zeer ruim assortiment van aanbouw werktuigen zoals bodemvlakkers, maaiers, freezen, en houthakselaars.

 

Elektrische compact tractor

De compacte tractoren van KNEGT zij niet alleen zeer gewild vanwege de gunstige prijs en standaard complete uitrusting, maar vooral door de eenvoudige en daarom degelijke techniek. Uitgerust met een voorlader zijn de KNEGT compact tractoren de perfecte knechten op uw paardenbedrijf. Naast de alom bekende diesel tractors heeft KNEGT nu ook als enige in dit segment twee 100% elektrische tractoren ontwikkeld. De KNEGT 304G2E en de KNEGT 404G2E. Deze vol elektrische tractoren hebben alle opties die u van een gewone diesel tractor gewent bent zoals, 4×4, lage gearing en een aftakas, maar dan met méér power en géén schadelijke uitstoot. De elektrische tractoren hebben een werkduur van 3 tot 5 uur en met de snellader heeft u de elektrische tractor in twee uur tijd van 30% tot 80% geladen. Zo kunt u met een snelle bijlading in de lunchpauze een hele werkdag met de tractoren werken. De elektrische tractoren van KNEGT zijn ook uit te rusten met een voorlader en cabine.

De elektrische compact tractor van KNEGT

 

Onderhoud

Deze no nonsens techniek maakt het mogelijk dat je de tractor overal bij u in de buurt kan laten onderhouden of repareren (zelfs met behoud van garantie). Je bent dus niet afhankelijk van de dealer. Omdat de compact tractoren door KNEGT zelf in Nederland worden gebouwd hebben ze ook alle onderdelen op voorraad waardoor u het onderdeel binnen enkel dagen in huis heeft. Dus als u geen dealer in de directe omgeving heeft laat u er dan niet van weerhouden om een van deze prachtige machines aan te kopen.

 

Financiering

KNEGT heeft al geruime tijd DLL als vaste financieringspartner voor zijn klanten. Speciaal voor de hippische sector is er een aantrekkelijk financieringsmodel ontwikkeld met 0% rente. Ja u leest het goed, 0% rente! U betaald dus alleen de aflossing over een vastgestelde periode.

Neem contact op met een van onze dealers of direct met ons voor een kennismaking. Wij komen graag bij u aan huis leveren!

 

 

www.knegt-international.com

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit