Skip to content

Pavo

Gezondheid, prestaties en welzijn, voor het paard van nu én van de toekomst. Dat is het DNA van Pavo, dat sinds 1969 volbracht wordt voor en door paardenmensen.

Als marktleider is Pavo actief in 30 landen en bediend hierin een groot aantal consumenten die op een zeer diverse wijze actief zijn binnen de paardenwereld. Door goed te luisteren naar de klantvraag van deze consumenten, is het voor Pavo mogelijk om deze zeer uiteenlopende doelgroep , kan Pavo deze zeer uiteenlopende doelgroep van hoogwaardige paardenvoedingsproducten voorzien. Door telkens opzoek te gaan naar wetenschappelijke inzichten probeert Pavo de kwaliteit binnen de paardenvoedingssector te verhogen. Dit doet Pavo door de vraag van hun consumenten en wetenschappelijke inzichten te vertalen naar vernieuwde voedingsconcepten binnen haar huidige producten bestand en het ontwikkelen van nieuwe producten die nog beter aansluiten op de wensen van de consument. Kwaliteit is binnen Pavo een fundamentele bouwsteen, die aanzet tot een positieve transformatie in de gezondheid en prestaties van het paard en de kwaliteit van duurzaamheid, doping- en GMO vrije producten.

Bij Pavo snapt dat de consument geen paardenvoer koopt omdat dit tot de benodigdheden behoort, maar dat de consument dit koopt om bij het gezondheids- of prestatievraagstuk van het paard geholpen te kunnen worden.

Producten van Pavo

Adres
Postbus 180
Postcode
5830 AD
Plaats
Boxmeer
Telefoonnummer
0485-490700
Mobiel telefoonnummer

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*