Skip to content

Paardenveilingonline

– Kwaliteit – Realistische prijzen – Lage kosten

Paardenveilingonline biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo.”

Ook in 2021 organiseert Paardenveilingonline weer een groot aantal online veilingen. Dit zijn realistische veilingen met goede kwaliteit en marktconforme prijzen. Het doel van deze veilingen is het verkopen van kwaliteit voor realistische, marktconforme prijzen tegen lage kosten.

Veilingdata 2022: 

 

26-29 januari Jonge springpaarden
23-26 februari Fokmerries & embryo’s
20-23 april Jonge springpaarden
13-16 juli Veulens & embryo’s
24-27 augustus Veulens & embryo’s
28 september-1 oktober Veulens & embryo’s
7-10 december Jonge springpaarden

Veulen geselecteerd door Paardenveilingonline?
Het bezit van een goed veulen is niet zonder risico. Wij hebben een samenwerking met EFO Paardenverzekering waardoor u de mogelijkheid heeft om uw geselecteerde veulen voor € 100,- te verzekeren. Kijk hier voor meer informatie.

Online bieden
Om online te kunnen bieden, kunt u zich aanmelden op onze website met uw persoonlijke account. Indien u nog geen account heeft, registreert u zich heel eenvoudig via onze registratiepagina. Kijk hier voor meer informatie over deelname aan onze veiling.

VET checks
Alle paarden ondergaan een klinische keuring voorafgaand aan de veiling. Op alle video’s kunt u de paarden ook op stand bekijken. Het veterinair rapport kunt u inzien via onze website als u aangemeld bent via uw persoonlijke account.

Aftersales
Paardenveilingonline werkt samen met verschillende partners die naast de verzekering, ook het transport of de opfok van uw paard kunnen verzorgen. Wij helpen u graag verder na uw aankoop op onze veiling!

Producten van Paardenveilingonline

Geen producten bij dit bedrijf

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*