Skip to content

Horseprofile

In 2007 heb ik mijn bedrijf Echooo arbeids- en organisatieadvies opgericht. Voordat ik met Echooo begon heb ik 10 jaar lang in de foodretail gewerkt. In logistieke en managementfuncties, en een aantal jaar als leidinggevende in verandermanagementprojecten. Omdat ik met mijn voeten in de modder heb gestaan, ben ik heel goed in staat om aan te sluiten bij de praktijk van de organisaties waar ik train en coach.

Tijdens het kennismakingsgesprek zorg ik samen met u voor een duidelijke analyse van de huidige situatie, en een heldere doelstelling: wat verwacht u van de training? Welke uitkomsten wilt u minimaal behalen? Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Ik geloof in de kracht van netwerken. Ik heb langdurige samenwerkingen met een aantal dierbare collega-ondernemers, met ieder hun eigen specialisme. Afhankelijk van uw vraag kan ik hun expertise inzetten tijdens trajecten, of u in contact met hen brengen.

Vanuit mijn liefde voor paarden heb ik HorseProfile ontwikkeld. Dit is een instrument dat ruiters inzicht geeft in hun voorkeursgedrag, en in de voorkeuren van hun paard. Ik ben partner bij de FNRS en de KNHS geeft instructeurs 35 licentiepunten voor het bijwonen van mijn training ‘Lesgeven met Stijl’.

 

LEIDINGGEVEN IN DE PAARDENSECTOR

Veel hippische ondernemers zijn door opvolging of gedreven door een liefde voor paarden in het vak gerold.

Ik help eigenaren en bedrijfsleiders van maneges, pension- en trainingsstallen bij het effectief aansturen van medewerkers, bij de optimalisatie van de onderlinge samenwerking en het verhogen van de productiviteit van medewerkers en het team. Daarnaast help ik u om de behoeften van individuele medewerkers te herkennen en uw gedrag hierop af te stemmen. Met gemotiveerde, en betrokken medewerkers als resultaat.

 

TEAMWORK & TEAMBUILDING

De communicatie van uw medewerkers kan beter. Er is ruis en onbegrip. De processen verlopen minder optimaal dan zou kunnen; zaken worden niet, niet goed genoeg of te laat gedaan. Dit kost tijd en geld, en heeft negatieve effecten op de werkvreugde en betrokkenheid van uw teamleden.

Wilt u de effectiviteit van uw team verbeteren? De onderlinge communicatie en de samenwerking naar een hoger niveau tillen? Maak dan een afspraak voor een op maat gemaakte teamtraining  ‘Kleur bekennen’.

 

KLEUR BEKENNEN

Na een teamtraining ‘Kleur Bekennen’ Heeft ieder teamlid een beter inzicht in het eigen gedrag en dat van collega’s Weten deelnemers hoe ze hun communicatie kunnen afstemmen Werkt uw team effectiever en prettiger samen. Heeft uw team een eigen, uniek profiel waarbij helder is wat de teamsterkten en ontwikkelpunten zijn

Wilt u in minder tijd meer bereiken? Wilt u dat uw medewerkers optimaal gemotiveerd, energiek en effectief samenwerken? Investeer dan in uw medewerkers en uw bedrijf door een teamtraining  ‘Kleur Bekennen’.

 

TRAINING OP MAAT

Wanneer u tegen bepaalde uitdagingen of problemen aanloopt rondom communicatie, samenwerken, leiderschap of klantgericht werken, dan ga ik graag met u in gesprek hierover. Naar aanleiding van uw vraag maak ik een voorstel voor een op maat gemaakt aanbod. Dit kan een training, coaching of ontwikkeltraject zijn.

 

INDIVIDUELE COACHING

Wanneer u wilt werken aan uw persoonlijke professionele ontwikkeling, dan kan dit door een individueel coachingstraject. Dit traject varieert in duur en inhoud, want het is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte. Soms is 1 of 2 keer sparren voldoende, en op andere momenten kan een traject bestaan uit 4-6 gesprekken. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

Producten van Horseprofile

Geen producten bij dit bedrijf

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*