Skip to content

Greenfield Selection

Greenfield, de fijnste selectie voor paard en ruiter.

 

Value-for-money

Paardrijden duur en enkel voor de elite? Niet hier. Dankzij Greenfield rijden u en uw paard in stijl en aan de juiste prijs.

Onze paardenkennis, daar kan u op bouwen. We verzamelden jaren aan ervaring in de paardenwereld, zijn uw gids in de aankoop van het juiste product en de striktste kwaliteitscontroleur, want alles hebben we zelf uitgetest. Zo konden wij voor u de fijnste en betaalbaarste producten selecteren.

 

Gallop to triumph met Greenfield!

De familie Stampaert fokt al jaren paarden en richtte in 2010 het merk Greenfield op. Kwalitatieve paardensportartikelen die betaalbaar zijn voor iedereen, van recreant tot topruiter. In enkele jaren tijd werden ze een gevestigde waarde in België en ver daarbuiten.

 

Customize your order

Ons materiaal is in ongeveer 45 verschillende kleurencombinaties voorhanden en bovendien hebben we ons eigen borduuratelier. Gepersonaliseerde producten zijn zowel voor hobbyruiters als topstallen beschikbaar.

 

Onmiddellijk beschikbaar

We hebben steeds ongeveer 30.000 stuks in stock, in tientallen verschillende kleuren. Geen drie maanden wachten dus op je bestelling.

 

Onnavolgbare service

Bestelt u toch iets wat we niet in collectie hebben? Dan kunnen wij vanaf 50 stuks voor u in productie gaan. We bieden een uitstekende service na verkoop, u wordt niet aan uw lot overgelaten.

 

Kwaliteitsstempel

99 procent van wat u op de webshop vindt hebben wij zelf ontworpen en geproduceerd. Enkele technische zaken zoals stijgbeugels en gelmousses laten wij in handen van bedrijven met jarenlange ervaring. Maar ook hier mag u rekenen op de Greenfield kwaliteitsstempel: de beste prijs voor de beste kwaliteit.

Producten van Greenfield Selection

Geen producten bij dit bedrijf
Adres
Nijverheidsstraat 40
Postcode
B-2570
Plaats
Duffel - België

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*