Skip to content

Clickhorse Marketing

Online marketing wordt steeds complexer. Er kan enorm veel en er liggen heel veel kansen. Niet altijd weet je deze goed te benutten. Want online marketing is voor jouw bedrijf toch echt een zijtak.

Je bent jouw onderneming begonnen met een duidelijk doel voor ogen: paarden trainen of behandelen, ruiters coachen of opleiden, mensen en dieren helpen, of op een andere manier jouw passie delen en een bijdrage leveren aan de paardensector.

Je weet dat je iets met online marketing moet, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. Het onderhouden van social media, het maken van een website, het schrijven van blogs en e-mails en het op elkaar afstemmen van deze zaken was eigenlijk niet onderdeel van je passie. Het kost je veel tijd, geld, en het levert als je eerlijk bent nog veel te weinig op.

Of je bedrijf loopt soepel en je hebt zelfs iemand aangenomen om de marketing uit handen te nemen, of je hebt dit zelf goed onder de knie. Nu ben je wel op zoek naar waar je de komende tijd je energie op moet inzetten. Of je hebt een concreet probleem of uitdaging waar je ondersteuning bij of advies over wil krijgen van iemand die met de voeten in de klei staat. Iemand die weet wat speelt op het gebied van online marketing en die dagelijks met het vak bezig is.

Ik help je graag bij alle dingen die te maken hebben met digitale media, online marketing en technologie.

 

Producten van Clickhorse Marketing

Contact opnemen met bedrijf

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoonnummer*
Bedrijf
Stel hier je vraag*