Skip to content

Zonne-energie op uw manegedak?

Thema: Wet- en regelgeving

Zonne-energie op uw manegedak?

Thema: Wet- en regelgeving

In 2019 hebben de hippische sector en GroenLeven de handen ineengeslagen en werken sindsdien samen om de wereld te voorzien van schone energie.

 

Nederland staat een energietransitie te wachten die zijn weerga niet kent, maar de ruimte is beperkt. De eerste stap is dan ook zoveel mogelijk daken voorzien van zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw grootschalige managedak levert u een substantiële bijdrage aan de energietransitie. Goed voor het klimaat en voor uw portemonnee.

 

GroenLeven wil het zo toegankelijk mogelijk maken om zonne-energie op grootschalige daken (daken groter dan 1.500 vierkante meter) te realiseren. Daarom bieden wij verschillende aanschafmogelijkheden. Zo kunt u uw dak aan ons verhuren en is het mogelijk om de zonnepanelen te kopen of te leasen.

 

Met een zonnedak van GroenLeven wekt u dagelijks uw eigen stroom op. Interessante subsidies maken de investering extra aantrekkelijk. Met deze subsidie vergoedt de overheid een deel van de duurzame energie die u opwekt. SDE-subsidie werkt met een basisbedrag per kWh en dit bedrag neemt jaarlijks af. Wacht daarom niet langer en investeer nu in een zonnedak! De eerstvolgende SDE++ ronde is in het najaar van 2021.

 

 

Ga naar www.groenleven.nl/zon-en-hippische-sector en laat uw gegevens achter vóór 31 augustus. Zo kunt u profiteren van de komende SDE-subsidieronde van het najaar 2021.

 

GroenLeven –  betrouwbaar en ervaren

Kiest u voor GroenLeven, dan kiest u voor een betrouwbare partner met veel ervaring. Kwaliteit staat voorop. Zo beschikt GroenLeven als enige grootschalige zonne-energiebedrijf over de certificaten ISO9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu). Kwaliteit is belangrijk voor veilige en langdurige werking. Elk door ons gerealiseerde zonnedak wordt dan ook geïnspecteerd en gekeurd door een onafhankelijke inspecteur, op basis van NEN 1010.

Als het zonnedak gerealiseerd is, is het ook mogelijk om deze door ons te laten onderhouden en te monitoren. Zo zorgt GroenLeven voor een optimaal rendement.

 

Uw zonnedak: goed voor het klimaat en uw portemonnee

Uw dak voorzien van zonnepanelen was nog nooit zo eenvoudig als met GroenLeven. Wij regelen alles voor u, van het aanvragen van subsidie tot en met het onderhoud. En met de keuze tussen kopen, leasen of uw dak verhuren is het altijd mogelijk om te investeren in zonne-energie. GroenLeven helpt u graag met het maken van de juiste keuze, voor het klimaat en voor uw portemonnee.

 • Bespaar op energiekosten
 • Verdient u investering snel terug
 • Wekt uw eigen duurzame energie op
 • Profiteer van aantrekkelijke subsidie
 • Geeft uw bedrijf een duurzame uitstraling
 • Vergroot inkomsten met terugleveren stroom

 

De voordelen van GroenLeven

 • FrieslandCampina, Agrifirm, Univé, INretail en de hippische sector kiezen bewust voor GroenLeven en haar werkwijze;
 • GroenLeven heeft meer dan 800 grootschalige zonnedaken voorzien van zonne-energie;
 • GroenLeven biedt verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen;
 • GroenLeven regelt alles van A tot Z, van SDE-subsidie tot service en onderhoud;
 • GroenLeven werkt veilig volgens NEN 1010, SCOPE 12 en is ISO gecertificeerd: ISO9001 (kwaliteit), ISO14001 (milieu).

 

 

Andere artikelen van GroenLeven:

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit