Skip to content

Young professional Kim van der Woude verbindt zich aan Paard en Bedrijf

Thema: Algemeen

Young professional Kim van der Woude verbindt zich aan Paard en Bedrijf

Thema: Algemeen

In juli 2019 startte Kim van der Woude (21 jaar) met haar trainingsstal Stal van der Woude in Woudenberg. Haar specialisatie ligt voornamelijk bij het zadelmak maken en opleiden van jonge paarden en het (door)trainen van spring- en eventing paarden.

Kim is verheugd dat ze zich als young professional heeft verbonden aan Paard en Bedrijf. Met haar enorme drive heeft Kim ervoor gezorgd dat ze in korte tijd is gegroeid naar een trainingsstal met gemiddeld zestien paarden in training. Ze boekt mooie resultaten bij tevreden klanten. Sinds afgelopen jaar heeft ze een goede training locatie gevonden. Inmiddels heeft haar trainingsstal als erkend leerbedrijf meerdere stagiaires in de leer.

‘Deze ontwikkeling is natuurlijk niet vanzelf gegaan’, aldus Kim. ‘Het was heel hard werken, maar waar een wil is, is een weg. Alle facetten met betrekking tot het voeren van een paardenbedrijf komen voorbij. De kennis en ervaring die ik op doe, wil ik graag delen met leeftijdsgenoten. Want door kennis te delen, leer je iedere dag weer bij. Paard en Bedrijf biedt mij de mogelijkheid om deze kennis te delen én tegelijkertijd mijn zakelijke netwerk te vergroten. Daar ben ik erg blij mee’.

Kim gaat vanaf maart de lezers van Paard en Bedrijf informeren over haar ontwikkeling als young professional.  Het eerste artikel van Kim is te lezen in het Paard en Bedrijf magazine dat in week 9 verschijnt. Uiteraard is dit artikel ook online te lezen na verschijning van het magazine.

Benieuwd naar Stal van der Woude? Bekijk hier de bedrijfspresentatie.

 

Ben je hippisch professional en wil je dit magazine ook ontvangen? Meldt je dan hier gratis aan voor het magazine.

 

Volg Paard en Bedrijf ook op:

 


 

 

Ook samenwerken met Paard en Bedrijf? 

Paard en Bedrijf is voortdurend op zoek naar samenwerkingen met hippisch gerelateerde partijen. Wil je hierover van gedachten wisselen?

Stuur dan een mail naar info@paardenbedrijf.nl of bel ons 072 30 30 007.

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit