Skip to content

Uw dak transformeren tot zonnedak? Meld u dan nu aan voor de volgende SDE-subsidieronde!

Thema: Duurzaamheid

Uw dak transformeren tot zonnedak? Meld u dan nu aan voor de volgende SDE-subsidieronde!

Thema: Duurzaamheid

“De daken lagen er toch, het zorgt voor een duurzame uitstraling en ik heb er geen extra werk van. Groene stroom, daar heb ik een goed gevoel bij.” Wanneer we stal- en manege-eigenaren vragen waarom zij zonnepanelen op het dak hebben geïnstalleerd, zijn dit veelgenoemde argumenten. Toch zijn er nog zoveel grote daken in Nederland die momenteel nog geen gebruik maken van deze kans. Waarom zou je het niet doen, wanneer je er zo’n verschil mee kunt maken? Transformeer daarom uw dak tot een duurzaam zonnedak met GroenLeven; lees snel verder.

 

U stelt uw dak beschikbaar (met een minimale grootte van 1.500 m2) aan GroenLeven, die daar zonnepanelen op plaatst. U kunt uw dak verhuren voor zonnepanelen, of u least of koopt de zonne-energie installatie. Indien u van de dakhuuroplossing gebruik maakt, ontvangt u daarvoor een aantrekkelijke huurvergoeding per paneel. Voor de opgewekte groene stroom ontvangt u Garanties van Oorsprong (GVO’s), waarmee u de opgewekte stroom aantoonbaar groen maakt voor afnemers van de door u opgewekte energie.

 

GroenLeven verzorgt alles van A tot Z: de installatie, aansluiting op het net, monitoring, financiering, garanties en het onderhoud. Kwaliteit staat hier op de hoogste trede; GroenLeven beschikt over ISO 9001 en 14001 en we leveren onze zonnedaken op conform installatienorm NEN 1010 en Scope 12. Dat geeft een goed en veilig gevoel.

 

 

Uw dak is dé kans

We horen het diverse manege- en staleigenaren zeggen: “Of ik nou een voorbeeld geef met mijn zonnedak of niet, ik hoop dat iedereen er zo over denkt en zelf de intrinsieke motivatie heeft om een steentje bij te dragen. ” Nuttig voor de energietransitie, maar ook voor u als ondernemer. Door zonnepanelen te installeren op uw dak(en) wekt u groene stroom op voor uw onderneming: goed voor het klimaat, de uitstraling van uw bedrijf én de portemonnee.

 

Neemt u ook de duurzame stap?

Bent u klaar om ook uw dak te verduurzamen met GroenLeven? Meld u dan aan door te mailen naar zonnedakaanvraag@groenleven.nl. Doe dit voor 31 augustus a.s.; dan kunnen wij uw aanvraag tijdig voor de deadline van de volgende SDE-subsidieronde indienen. Meer informatie? Neem een kijkje op www.groenleven.nl/zon-en-hippische-sector; ook hier kunt u een aanvraag indienen of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

 

Andere artikelen over verduurzaming:

 

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit