Skip to content

Uitmuntende collectie springgefokte veulens & embryos

Thema: Dienstverlening, Fokken

Uitmuntende collectie springgefokte veulens & embryos

Thema: Dienstverlening, Fokken

Paardenveiling online heeft in de vierde veiling van dit jaar weer een top collectie staan met springveulens en embryos. Naast 24 fantastisch gefokte en zorgvuldig geselecteerde springveulens, nu ook weer 10 zeer beloftevolle embryo’s in de veiling. De collectie is om van te watertanden en staat inmiddels online. De veiling begint woensdag 23 juni om 19.00 uur en loopt af op zaterdag 26 juni vanaf 20.00 uur.

 

Kwaliteit en strenge selectie

“Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo.” Niels Mulder en Alwin Scholten hebben wederom een top collectie weten neer te zetten. Er is wederom streng geselecteerd op kwaliteit en ook foktechnisch is het niveau hoog.  Veel toekomstige sportpaarden, fokmerries en opfokwaardige hengsten voor de hengstenkeuring.

 

Verschillende sportlijnen

Er is een diverse collectie samengesteld met veulens van verschillende hengsten: Inaico VDL (van Grand Prix-winnaar Hello M’Lady) , Quel Homme de Hus (nam deel aan het EK in Rotterdam) of Grandorado TN (onbegrensde vermogen heeft Grandorado geërfd van vader Eldorado van de Zeshoek).  Bij de embryos is er keuze tussen een aantal bijzondere Chacco Blue combinaties, evenals sport en fokkerij legende Baloubet Du Rouet & olympische Cornet Obolensky.

 

 

Registreren en meebieden

Wilt u deze kans niet missen om mee te bieden op deze toekomstige sterren? Registreer dan via de gratis registratie pagina. De veiling opent woensdag 23 juni om 19.00 uur en loopt af op zaterdag 26 juni vanaf 20.00 uur.

 

Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen!

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit