Skip to content

Springveulens en embryo’s in de veiling

Thema: Dienstverlening, Events

Springveulens en embryo’s in de veiling

Thema: Dienstverlening, Events

Paardenveilingonline weer een nieuwe veiling met interessant gefokte veulens en embryo’s voor de springsport. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed veulen of embryo.”

 

Het grote voordeel van veilingen boven het als koper zelf langs de fokkers gaan is dat de selectiecommissie al de beste veulens heeft geselecteerd. Op de website kunnen straks de veulens bekeken worden door middel van video’s en foto’s.

 

Succes met eerdere veilingen

Inmiddels heeft Paardenveilingonline al diverse veilingen gehad waarbij veulens van onder anderen Casall (voor €13.000 verkocht naar Spanje), Grandorado TN (voor € 10.000 verkocht naar USA), Quel Homme de Hus (voor € 9.500 verkocht en blijft in Nederland) en Hardrock Z (€ 7.500 verkocht naar Duitsland) van eigenaar wisselden.

 

Ook in de embryo’s worden geveild in deze veiling, zoals onlangs een embryo van Chacco-Blue x Kannan GFE (voor € 15.500 verkocht naar Polen), een Chacco-Blue x Vigo D’Arsouilles (voor € 10.000 verkocht naar Nederland) en dit jaar ook een implanted embryo van Heartbreaker x Vigo D’Arsouilles. Wat er in de volgende veiling allemaal zit blijft nog even een verrassing.

 

Collectie online op 9 augustus

Op maandagavond 9 augustus wordt de volledige collectie online gepresenteerd op Paardenveilingonline.com. Vanaf woensdag 18 augustus 19:00 zal de veiling openen, vanaf zaterdag 21 augustus  20:00 zullen de eerste items sluiten. In de tussentijd kunt u dus uw bod plaatsen.

 

Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen, zet hem alvast in uw agenda.

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit