Skip to content

September veiling springveulens & embryo’s

Thema: Dienstverlening, Events

September veiling springveulens & embryo’s

Thema: Dienstverlening, Events

Eind augustus was de vijfde veiling van Paardenveilingonline, de belangstelling voor de aansprekende collectie en beloftevolle embryo’s was groot. Vooral de embryo’s (zowel de ingeplante of bevroren) waren populair. Met €19.500 werd een ingeplante embryo van Baloubet du Rouet veilingtopper. Ook onder de veulens was er veel interesse, het duurste veulen was Run DMC K (v. Zirocco Blue) die werd verkocht met een bedrag van €12.500.

 

95% van de collectie daadwerkelijk verkocht

Bij deze veiling ligt de lat hoog: alleen maar kwaliteit beschikbaar iedere prijsklasse. De gemiddelde prijs van afgelopen veiling was €6.500 en 95% van de collectie is ook daadwerkelijk verkocht. De veulens voor de volgende veiling staan alweer in de startblokken en zijn alweer op de video en foto vastgelegd – alleen de beste zullen op de website worden geplaatst en mee mogen doen met de veiling vanaf 29 september t/m 2 oktober.

 

 

Save the date

Geïnteresseerd in een toekomstige topper? Een veulen of liever een embryo? Op maandagavond  20 september zal de volledige collectie online te bewonderen zijn. Vanaf woensdag 29 september kunnen er ook biedingen geplaatst worden, de veiling sluit op zaterdag 2 oktober vanaf 20:00.

 

Wilt u niets missen? Registreer uzelf via de registratiepagina – u krijgt dan een email zodra de nieuwe collectie online staat!

 

Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen. Dit is hun laatste veulenveiling van dit jaar. In november zijn ze wel nog een keer terug met een veiling voor jonge springpaarden.

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit