Skip to content

Paard en Bedrijf start samenwerking met advocaat Maud van den Berg van MAAK Advocaten NV.

Thema: Algemeen, Wet- en regelgeving

Paard en Bedrijf start samenwerking met advocaat Maud van den Berg van MAAK Advocaten NV.

Thema: Algemeen, Wet- en regelgeving

Advocaat Maud van den Berg verbindt zich als expert Commercieel Contractenrecht & Aansprakelijkheidsrecht aan het platform- en magazine Paard en Bedrijf.

Maud is werkzaam bij MAAK Advocaten NV. MAAK Advocaten is een gespecialiseerd Amsterdams advocatenkantoor met een focus op de ondernemer.

Maud heeft een sterke reputatie in het optreden bij handelsgeschillen. Daarnaast geeft zij strategisch advies aan ondernemers over aansprakelijkheidsrisico’s en mogelijke valkuilen voor ondernemers in tijden van COVID-19 (Corona). Juist in deze tijd staan veel samenwerkingen onder druk, omdat niemand dit virus en de consequenties daarvan zag aankomen.

Met een voorliefde voor paarden en affiniteit met hippisch gerelateerde zaken, deelt Maud haar juridische expertise graag met onze sector.

Paard en Bedrijf is verheugd over de samenwerking. De samenwerking met Maud versterkt onze positie als platform voor de hippische professional. Met de expertise van Maud kunnen wij juridische thema’s binnen de hippische sector belichten en onze doelgroep kennis bieden -denk aan aansprakelijkheids- en contractuele zaken- waar men mee vooruit kan. We focussen ons op kennisdeling via informatieve artikelen in het magazine en online. In de toekomst kunnen daar webinars en cursussen aan worden toegevoegd.

In het magazine van Paard en Bedrijf dat in maart 2021 verschijnt, kan je het eerste artikel lezen van Maud.

Benieuwd wat Maud voor jou kan betekenen? Hier neem je contact met haar op.

 

Samenwerken met Paard en Bedrijf? 

Paard en Bedrijf is voortdurend op zoek naar samenwerkingen met hippisch gerelateerde partijen. Wil je hierover van gedachten wisselen?

Stuur dan een mail naar info@paardenbedrijf.nl of bel ons 072 30 30 007.

 

Beeld: BLINKfotografie

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit