Skip to content

Paard en Bedrijf: De kennismaking

Thema: Algemeen

Paard en Bedrijf: De kennismaking

Thema: Algemeen

De website

Paard en Bedrijf is een informerend bedrijvenplatform. Autoriteit, kennis en relevantie worden steeds belangrijker in een wereld waar informatie in overvloed te vinden is. Op Paard en Bedrijf presenteren stalhouders, maneges, fokkerijen, welzijn dienstverleners en toeleveranciers zich in het uitgebreide bedrijvenoverzicht. Van fokker tot paardenarts en van advocaat tot paardencoach. Stuk voor stuk professionals die ieder vanuit eigen vakgebied over specialistische kennis beschikken én deze kennis met elkaar willen delen. Ook worden er producten, diensten en hippische vacatures uitgelicht.

Word ook lid van Paard en Bedrijf en krijg:

  • Een eigen profielpagina waarop jouw bedrijf zich via tekst, foto en video presenteert
  • Onderverdeling in categorie naar keuze in lijst- en kaartweergave
  • Ongelimiteerd diensten en producten via tekst, foto en video uitlichten in je bedrijfspresentatie
  • Automatische koppeling van deze producten en diensten naar het Productenoverzicht

Investering € 175,- per jaar excl. BTW.  Aanbieding: 2 jaar voor 325,- excl. BTW

 

Het magazine

In het magazine geven we de verhalen van onze hippische professionals even gretig door als ze worden verteld. Het blad staat hiermee bomvol inspiratie en praktische informatie. In dit magazine laten we je graag kennismaken met een aantal van onze samenwerkingspartners die hebben plaatsgenomen in onze fauteuil. We spreken we onder meer Annika Rettig van Clickhorse Marketing over online marketing, Esther Huisman van Horseprofile over de invloed van organisatiepsychologie in de hippische sector en Luuk Hofstra van GroenLeven over hoe je veilig en verantwoord kunt verduurzamen. Ook op het gebied van innovatie hebben we interessant nieuws: wist je dat je jouw stalmanagement gewoon online kunt organiseren? Gerben Morsink van EquineM legt uit hoe.

Het Paard en Bedrijf magazine is toegestuurd naar een door ons geselecteerde lijst met manegehouders, pensionhouders, stalhouders, hengsten- en merriehouders, paardenfokkers, paardenhandelaren, paardenafrichters, ruitersportcentra en welzijnsdienstverleners. Daarnaast staat het magazine ook gepubliceerd op de homepage van deze website.

Veel leesplezier!

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit

Een (sport) paard kopen of verkopen?

Tips om koliek te voorkomen veroorzaakt door voorjaarsgras