Skip to content

Paard en Bedrijf: De kennismaking

Thema: Algemeen

Paard en Bedrijf: De kennismaking

Thema: Algemeen

Ontmoet Paard en Bedrijf. We zijn gretige verhalenjagers die de hippische sector afspeuren naar zakelijk hippisch nieuws. En de jacht blijkt succesvol! Met een niet aflatend enthousiasme worden er verhalen verteld die ronduit inspireren. Deze vondsten delen we graag met jullie. Dat doen we sinds vandaag officieel via deze website en in ons Paard en Bedrijf magazine.

 

De website

Paard en Bedrijf is een informerend platform waar de zakelijke behoefte van de hippische professional centraal staat. Autoriteit, kennis en relevantie worden steeds belangrijker in een wereld waar informatie in overvloed te vinden is. In het kader van waardevolle kennisdeling en kennisverbreding werken wij themagericht met een divers gezelschap bestaande uit hippische professionals. Van fokker tot paardenarts en van advocaat tot organisatieadviseur. Stuk voor stuk professionals die ieder vanuit eigen vakgebied over specialistische kennis beschikken én deze kennis met elkaar willen delen. Op pagina 56 in het Paard en Bedrijf magazine, de kennismaking, vind je een overzicht van enkele samenwerkingspartners die de komende periode bij Paard en Bedrijf aan het woord komen.

Ook presenteren maneges, fokkerijen, welzijnsdienstverleners, paardenbedrijven en toeleveranciers zich op de website via een bedrijvenoverzicht. Daarnaast worden er producten, diensten en hippische vacatures uitgelicht.

 

Het magazine

In het magazine geven we de verhalen van onze hippische professionals even gretig door als ze worden verteld. Het blad staat hiermee bomvol inspiratie en praktische informatie. In deze eerste editie laten we je graag kennismaken met een aantal van onze samenwerkingspartners die hebben plaatsgenomen in onze fauteuil. We spreken we onder meer Annika Rettig van Clickhorse Marketing over online marketing, Esther Huisman van Horseprofile over de invloed van organisatiepsychologie in de hippische sector en Luuk Hofstra van GroenLeven over hoe je veilig en verantwoord kunt verduurzamen. Ook op het gebied van innovatie hebben we interessant nieuws: wist je dat je jouw stalmanagement gewoon online kunt organiseren? Gerben Morsink van EquineM legt uit hoe.

Het Paard en Bedrijf magazine wordt toegestuurd naar een door ons geselecteerde lijst met manegehouders, pensionhouders, stalhouders, hengsten- en merriehouders, paardenfokkers, paardenhandelaren, paardenafrichters, ruitersportcentra en welzijnsdienstverleners. Daarnaast staat het magazine ook gepubliceerd op de homepage van deze website.

 

Veel leesplezier!

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Hoe weet je of je kan leven van je paardenpassie?

Wel of geen nieuwsbrieven versturen?

Pavo en Zwienenberg Horse Feed bundelen krachten voor professionele hippische bedrijven