Skip to content

Hoe vergroot ik de naamsbekendheid van mijn hippisch bedrijf?

Thema: Kleding en accessoires

Hoe vergroot ik de naamsbekendheid van mijn hippisch bedrijf?

Thema: Kleding en accessoires

Ondanks de Corona-crisis blijven de meeste hippische ondernemers groeien en zoeken zij creatieve manieren om hun naamsbekendheid te vergroten. De vraag alleen is, hoe kan een hippisch bedrijf nu zorgen voor meer naamsbekendheid?

 

Instagram en YouTube worden steeds belangrijker in de hippische wereld. Ook binnen deze doelgroep groeit de online activiteit. Maar liefst 92% van de consumenten gaf dan ook aan tijdens het Coronajaar meerdere ruitersportartikelen online te hebben gekocht. Men leest online veel reviews over producten of stallen, maar hecht nog meer belang aan advies vanuit de eigen omgeving.

 

Naast het vergroten van de naamsbekendheid online, is het in de hippische sector ook belangrijk om fysiek de naamsbekendheid op de kaart te zetten. Dit gebeurt onder andere door bedrijfs(aan)kleding of sponsoring. Ook bedrijven die niet gesponsord worden, maar juist hun eigen naamsbekendheid willen verhogen kunnen hier hun voordeel uit halen. Door bedrijfskleding krijgt het bedrijf meer eenheid en een grotere professionele uitstraling.

 

 

Binnen het bedrijf

Bedrijfskleding kan ook ingezet worden om medewerkers makkelijker zichtbaar te maken voor klanten. Het is belangrijk om bedrijfskleding te kiezen die past bij de werkzaamheden van de medewerkers. De kleding moet één functioneel zijn en ook passen bij het hele team. Door te werken met vaste kleuren in kleding en aankleding van de paarden brengt dit ook een eenheid binnen het bedrijf en zorgt dit voor een professionelere uitstraling. Het is ook belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn, zodat ze lang netjes en bruikbaar blijven.

 

Op concours 

Concoursen trekken een breed publiek aan. Door goed zichtbaar te zijn voor iedereen kan je nieuwe doelgroepen bereiken.  De zichtbaarheid kan vergroot worden door bijvoorbeeld logo’s op dekens en dekjes en jassen. Voor de stal kunnen bijvoorbeeld stalgordijnen, staldeurdoeken en opbergzakken gepersonaliseerd worden.

 

Specialisatie in personaliseren

Greenfield Selection is gespecialiseerd in het personaliseren van kleding en benodigdheden voor het paard. Al onze textiele producten kunnen voorzien worden van logo’s, namen of websites. Eén van de sterkste punten van Greenfield Selection is dat de hele collectie gemakkelijk met elkaar te combineren is. Bijvoorbeeld, de stalgordijnen en halsters kunnen met dezelfde kleurencombinaties geleverd worden als de zadeldekjes.

Graag denken wij met u mee en bekijken we alle mogelijke opties met u. Voor meer informatie hierover kan u terecht op onze website www.greenfieldselection.com of via info@greenfieldselection.com.

 

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit