Skip to content

Greenfield Selection groeit door en versterkt zich met Floor Pleysier voor Nederlandse markt

Thema: Dienstverlening, Sport

Greenfield Selection groeit door en versterkt zich met Floor Pleysier voor Nederlandse markt

Thema: Dienstverlening, Sport

Greenfield Selection is een paardenmerk gespecialiseerd in de (aan)kleding van zowel paard als ruiter. Het Belgische bedrijf streeft ernaar om ondernemingen/ruiters de beste kwaliteits-prijsverhouding te bieden. Greenfield Selection ontwerpt en produceert alle producten zelf. Daardoor kunnen wij topmateriaal aanbieden tegen betaalbare prijzen. De verkoopprijs blijft laag doordat we als fabrikant rechtstreeks aan u, de consument verkopen. Zo zijn onze kwalitatieve paardensportartikelen betaalbaar voor iedereen.

Greenfield Selection is aan het groeien en dat is ook voor de Nederlandse klanten goed nieuws. Greenfield heeft namelijk opnieuw een vertegenwoordiger in Nederland. Hoog tijd dus om iemand voor te stellen:

‘Ik ben Floor Pleysier en ben zelf al jaren actief in de paardensport. Van jongs af aan wist ik al dat ik iets met paarden en mode wilde doen. Doordat ik goed weet wat er in de sector speelt, wilde ik van mijn passie mijn beroep maken. Toen ik werd gevraagd om voor Greenfield te werken, moest ik deze kans dan ook met twee handen grijpen’.

 

 

‘Een van de sterkste punten van Greenfield is, dat de gehele collectie gemakkelijk met elkaar te combineren valt. Bijvoorbeeld, de staldoeken en halsters kunnen met dezelfde kleurencombinaties geleverd worden als sjabrakken.  Daarnaast bieden wij ook direct een borduurservice aan. Hierdoor kunnen logo’s, namen etc. geborduurd worden op alle textiele producten (dus ook kleding!). Dit brengt dan ook veel eenheid binnen uw stal of bedrijf’.

 

Floor Pleysier

 

‘Doordat ik het aanspreekpunt van Nederland ben, wil ik nu ook meer de Nederlandse klanten laten genieten van onze producten, want een vergelijkbaar assortiment is er in ons land nog niet. Daarom krijgt u als lezer van Paard en Bedrijf 15% korting bij uw volgende aankoop van een Greenfield product met de code ‘knowGF15, geldig tot en met 19 mei 2021′

 

Maak hier gebruik van je promocode: website Greenfield Selection

 

 

Tekst: Floor Pleysier

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit