Skip to content

De vele voordelen van CBD-olie voor paarden

Thema: Welzijn

De vele voordelen van CBD-olie voor paarden

Thema: Welzijn

De vele voordelen van Cannabidol Horses

 

Steeds meer paardeneigenaren ontdekken de positieve effecten van CBD. En dat is niet voor niets. Cannabidol-Horse™ geeft uw paard een betere conditie, gezondere huid, een prachtig glanzende vacht, meer rust en minder nervositeit. Maar er is meer.

 

Wat is Cannabidol-Horse™?

Cannabidol-Horse™ is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere cannabinoïden. CBD, ofwel cannabidiol, is de meest bekende van de in totaal 111 cannabinoïden die de hennepplant (Cannabis sativa L.) rijk is.

 

100% natuurlijk

De cannabisolie die voor Cannabidol-Horse™ wordt gebruikt, is van excellente kwaliteit en bevat geen cannabinoïden zoals Δ9-tetrahydrocannabinol (THC), de psychoactieve stof die van nature in cannabis voorkomt. Uw paard wordt er dus niet ‘high’ van.

✓ 100% natuurlijk
✓ Vrij van pesticiden
✓ Optimaal opneembaar
✓ THC-vrij

 

De gezondheidsvoordelen

Cannabidol-Horse™ heeft legio gezondheidsvoordelen voor uw paard. Het verbetert de algehele conditie van uw paard en helpt bij:

 • Pijn
 • Nervositeit
 • Huidproblemen
 • Hoefproblemen
 • Traagheid
 • Vermoeidheid
 • Stijve spieren
 • Gewrichtsproblemen
 • Ontstekingen
 • Eczeem
 • Allergische reacties

Voor meer weerstand, betere prestaties en (nog) meer dierenwelzijn.

 

 

Optimale gezondheid

Cannabidol-Horse™ is een uitstekende aanvulling op het dieet van uw paard of pony. Het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een sneller herstel, optimale prestaties en draagt bij aan een goede algehele gezondheid van uw dier.

 

Hoe werkt Cannabidol-Horse™?

Sinds de ontdekking van de cannabinoïde receptoren (CB1 en CB2) in het menselijk lichaam en gewervelde dieren, hebben verschillende wetenschappelijke studies aangetoond dat cannabinoïden essentieel zijn in de bescherming van lichaamseigen cellen tegen invloeden van buitenaf.

CB1 en CB2 receptoren zitten in alle cellen van het lichaam. Na inname van Cannabidol-Horse™ worden de cannabinoïde receptoren geactiveerd, waardoor het endocannaboïde systeem van uw paard beter en efficiënter functioneert.

 

Endocannabinoïde systeem

Het endocannabinoïde systeem is een lichaamseigen systeem dat uit cannabis-achtige stoffen bestaat. Het lichaam van uw paard maakt overigens zelf ook cannabinoïde stofjes aan, denk aan melatonine.

Het speelt een belangrijke rol bij ontzettend veel fysiologische effecten, bij mens en dier. Denk aan zuurstoftransport, de werking van het zenuwstelsel, botaanmaak, de werking van het maag-darmkanaal, het herstellend vermogen van de huid, het ouder worden van het lichaam, maar ook bij stress, onrust et cetera.

 

Natuurlijke synergie

De werkzame stoffen in Cannabidol-Horse™ activeren de cannabinoïde receptoren in het lichaam, waardoor het endocannaboïde systeem van uw paard of pony optimaal wordt ondersteund.

Daarnaast bevat de cannabidiol in Cannabidol-Horse™ van nature een enorme verscheidenheid aan belangrijke voedingsstoffen en staat bol van antioxidanten.


Dosering

Cannabidol-Horse™ is eenvoudig in gebruik en geschikt voor paarden van alle leeftijden. Meng twee tot drie keer per dag 1 ml per 50 kg lichaamsgewicht door het voer voor een optimale werking. En: hoe langer het gebruik, des te beter het effect.

 

Uitstekende prestaties

Ervaar zelf de gunstige effecten van Cannabidol-Horse™, zowel op lichaam als geest van uw paard. Cannabidol-Horse™ is ontwikkeld en geproduceerd door LifeAid™ – hoogwaardige supplementen voor mens en dier.

 

Wilt u meer weten over de werking van dit krachtige natuurproduct op het endocannaboïde systeem van uw paard? Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

 

Bekijk product

 

Vergelijkbare cannabidiol-supplementen zijn ook verkrijgbaar voor mensen, honden en katten. Meer weten? Ga naar www.lifeaidanimal.nl en/of www.lifeaideurope.nl.

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit