Skip to content

Buitengewoon mooie collectie springveulens & embryo’s op de veiling

Thema: Dienstverlening, Events

Buitengewoon mooie collectie springveulens & embryo’s op de veiling

Thema: Dienstverlening, Events

Paardenveilingonline heeft inmiddels bewezen iedere keer weer met een prachtige collectie te komen met veel toekomstige talenten voor de springsport. In deze veiling naast interessante veulens en embryo’s ook een fokmerrie. De veiling begint woensdag 18 augustus om 19:00 en sluit zaterdag 21 augustus vanaf 20:00.

 

Bewezen ouders in de pedigree

Er is uiteraard streng geselecteerd op kwaliteit en ook foktechnisch is het niveau hoog.  Veel toekomstige sportpaarden en opfokwaardige hengsten voor de hengstenkeuring.

 

We kiezen vaak voor bewezen ouders in de pedigrees van de veulens te denken aan:

  • Zirocco Blue VDL
  • Emerald van ‘t Ruytershof
  • Cornet Obolensky
  • Luigi D’Eclipse (Catoki zoon)

 

Implanted en frozen embryo’s

In deze veiling zijn er wederom verschillende embryo’s welke al in een draagmerrie zijn geplaatst, ook embryo’s die nog geplaatst moeten worden. Wat te denken van diverse embryo’s van de legende Baloubet du Rouet, of een combinatie van Grand Prix-hengsten Emerald van ‘t Ruytershof en Casall. Ook zijn er embryo’s beschikbaar van COmme Il Faut, Chacco Blue en Cornet Obolensky.

 

Mis de deadline niet!

U kunt nu de volledige collectie alvast bekijken. Er zijn zowel foto’s als video’s beschikbaar om uw keuze te kunnen maken. Wilt u mee bieden vanaf woensdag? Registreer dan nu vast via de GRATIS registratie pagina. De veiling begint woensdag 18 augustus om 19:00 en sluit zaterdag 21 augustus vanaf 20:00.

 

Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen. Dit is hun één na laatste veulenveiling dit jaar, de laatste zal vanaf 29 september t/m 2 oktober gehouden worden.

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit