Skip to content

Bijzondere collectie in laatste veulenveiling 2021

Thema: Events

Bijzondere collectie in laatste veulenveiling 2021

Thema: Events

Deze week is het alweer de laatste veulenveiling van 2021, het is alweer de zesde veiling van Paardenveilingonline dit jaar. Naast bijzonder mooie en kwalitatief goede veulens ook weer interessante embryo’s en een fokmerrie waarvoor al veel interesse is.

 

De veiling begint woensdag 29 september om 19:00 en sluit zaterdag 2 oktober vanaf 20:00.

39 kwaliteitsvolle veulens

In deze allerlaatste veulenveiling van dit jaar is er de keuze uit maar liefst 39 speciaal geselecteerde veulens. De beloftevolle hengst Verto Wi Ro (Verdi TN x Stakkato), de interessante merrie Rihanna GP (Chacco Blue x Toulon) of een hengst met bijzonder sterke bloedopbouw: Rudimental K (Zirocco Blue VDL x Corland).

Zeer interessante fokmerrie

Een fokmerrie met een geslaagde sportcarrière, dat maakt haar nu al een zeer gewild item. Met Rodrigo Pessoa sprong ze onder de naam Tinkabell 12 naar goede resultaten op het hoogste niveau, zo werden ze onder meer tweede in het 1.50m en achtste in de 1.60m-Grand Prix (dubbel nulresultaat) van CSI5* Lyon. Haar moeder bracht al diverse paarden op 1.40m en 1.35m. Niet te missen dus – wat een kans.

 

Gewilde embryo’s

Embryo’s zijn een vast onderdeel in de veiling en ook erg populair. In deze veiling een implanted embryo (merrie) van Carthago x Vigo D’Arsouilles – op dit moment het populairste embryo in de veiling.  Daarnaast nog interessante implanted embryo’s van Mylord Carthago, de Olympische Baloubet du Rouet of Cornet Obolensky.

 

Mis de deadline niet!

U kunt nu de volledige collectie alvast bekijken. Er zijn zowel foto’s als video’s beschikbaar om uw keuze te kunnen maken. Wilt u mee bieden vanaf woensdag? Registreer dan nu vast via de GRATIS registratie pagina. De veiling begint woensdag 29 september om 19:00 en sluit zaterdag 2 oktober vanaf 20:00.

 

Dit is uw laatste kans om een kwaliteitsvol veulen van 2021 tegen een realistische prijs aan te schaffen.

Deel dit artikel:

Ook interessant

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit

Een (sport) paard kopen of verkopen?

Tips om koliek te voorkomen veroorzaakt door voorjaarsgras