Skip to content

Annika Rettig verbindt zich als marketingexpert aan het platform en magazine Paard en Bedrijf

Thema: Algemeen, Innovatie en Marketing

Annika Rettig verbindt zich als marketingexpert aan het platform en magazine Paard en Bedrijf

Thema: Algemeen, Innovatie en Marketing

Annika is sinds 2019 eigenaar van Clickhorse Marketing en specialist in marketing voor hippische bedrijven en ondernemers. Haar focus ligt op online marketing.

Het maken van websites, het instellen van social mediaberichten, het bedenken van strategieën voor de sociale kanalen, het optimaliseren van de website voor zoekmachines, het strategisch inzetten van emailmarketing en het denken over de richting van het bedrijf en de ontwikkeling van een merk, allemaal zaken waar je Annika voor kunt inzetten. Dit doet ze voor zowel grote als kleine hippische ondernemers.

‘Ik haal veel kracht uit het delen van kennis,’ vertelt Annika. ‘Mijn insteek is hierbij eigenlijk altijd dat iedereen online marketing kan begrijpen en zou moeten snappen. Daarom schrijf ik regelmatig blogposts, deel ik tips op mijn social mediakanalen en heb ik een wekelijkse nieuwsbrief waarin ik hippische ondernemers en bedrijven concrete en praktische tips geef over online marketing. Ik kijk er daarom ook zeer naar uit om mijn kennis ook via het platform Paard & Bedrijf te delen en zo hopelijk een nog bredere doelgroep te kunnen bereiken.’

Paard en Bedrijf is verheugd over de samenwerking. ‘Annika is een aansprekende persoon op gebied van marketing in de paardensector. We zijn blij dat ze zich aan Paard en Bedrijf wil verbinden. Met de expertise van Annika kunnen hippische ondernemers vooruit. Ook het Marketing en Communicatieplatform Frankwatching erkent de expertise van Annika. Ze is er inmiddels ruim een jaar actief als Chief Digital Experience waarbij ze het team van developers en UX designers leidt. Als er íemand dicht bij het vuur zit, is het Annika wel.’

Benieuwd wat Annika voor jou kan betekenen? Hier neem je contact met haar op.

In het magazine van Paard en Bedrijf dat in maart 2021 verschijnt, kun je het eerste artikel van Annika lezen.

 

Volg Paard en Bedrijf


 

Ook samenwerken met Paard en Bedrijf? 

Paard en Bedrijf is voortdurend op zoek naar samenwerkingen met hippisch gerelateerde partijen. Wil je hierover van gedachten wisselen?

Stuur dan een mail naar info@paardenbedrijf.nl of bel ons 072 30 30 007.

 

Headerfoto: Ivonka Dopieralski

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit