Skip to content

23 bijzondere jonge paarden in de laatste veiling van dit jaar

Thema: Events

23 bijzondere jonge paarden in de laatste veiling van dit jaar

Thema: Events

In deze laatste veiling van Paardenveilingonline.com van dit jaar hebben ze prachtige jonge springtalenten verzameld. Er zitten zowel 2, 3 als 4 jarige paarden tussen. Sommige zijn dus al bijna klaar om aan de slag te gaan. De paarden worden vooraf geselecteerd voor u: de beste kwaliteit voor een realistische prijs.

 

Interessante bloedlijnen met Zirocco Blue

De Olympische hengst Zirocco Blue VDL heeft diverse nakomelingen in deze laatste veiling! De bijna 3 jarige beloftevolle hengst One Direction is een Zirocco Blue met een Heartbreaker, Indorado en Ahorn. Daarnaast een bijna 4 jarige merrie met niet alleen Olympisch bloed via vader Zirocco Blue VDL maar ook moeder komt uit een Olympisch hengst: Baloubet du Rouet.

 

Als laatste nog een hengst met een fantastische bloedopbouw: zijn vader is Scudera 1918 Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker) en moeders vader is Zirocco Blue VDL.Zijn Duits gefokte moeder Zilverstar W is een halfzus van de Grand Prix-hengst Royal Star (v.Quick Star) van Cameron Hanley en de internationaal 1.50m-springende Da Silva Hero (v.Libero H).

 

AES-gekeurde hengst

Ook in deze collectie vind u een 3 jarige AES gekeurde hengst. Zijn vader Tangelo van de Zuuthoeve presteerde zelf op het hoogste niveau met Roelof Bril en is een opvallende vererver gebleken dankzij nakomelingen in de wereldtop zoals Tobago Z, Darry Lou en Bintang II. Ook interessant is dat Billy HTW’s moeder Calida K zich behoorlijk in de sport heeft bewezen.

 

Mis deze kans niet!

U kunt op dit moment de volledige collectie al bekijken, vanaf woensdagavond 19:00 kunt u uw bod plaatsen. Op zaterdag 20 november zal deze veiling sluiten vanaf 20:00. U kunt zich hier gratis registreren om mee te doen aan deze veiling.

 

Dit is uw allerlaatste kans dit jaar om te investeren in een jong springtalent tegen een realistische prijs.

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant

Subsidiekansen voor hippische ondernemers

Pavo versterkt marktpositie door overname in Verenigd Koninkrijk

Paarden aan huis, maar hoe zit het met de vergunningen? Van Santvoort Advies legt uit